Filmlere konu olacak olay! Karısını 2 ayda 2 kez fidye için kaçırdılar

Suriye'den gelerek Adana'ya yerleşen Salih İsmail 4 ay önce evlendi. İsmail'in eşi iki ayda ikinci kez kaçırıldı. İlkinde şüphelilere 20 bin dolar fidye ödeyen ismail, şüpheliler bu kez 25 bin dolar isteyince soluğu karakolda aldı. Baldızından da haber alamadığını belirten çaresiz adam emniyetten yardım istedi.

Filmlere konu olacak olay Adana'da yaşandı. Suriye’deki iç savaştan kaçarak Adana’ya gelen tarım işçisi Salih İsmail (22), 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlendi. İddiaya göre, 2 ay önce Dilan İsmail, sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.

TAKILARI BOZDURDU

Fidyeciler, 20 bin dolar fidye istedi. Çaresiz kalan İsmail, polise haber vermeden düğün takılarını bozdurarak fidyeyi ödedi. Birkaç gün sonra Dilan İsmail serbest bırakıldı. Çaresiz adam, genç kadının konuyla ilgili hiçbir şey anlatmadığını ifade etti.

ppppp.jpg

25 BİN DOLAR FİDYE İSTEDİLER

İddiaya göre genç kadın geçtiğimiz hafta çöp atmak için dışarı çıktığında yeniden kaçırıldı. Kaçıranlar bu kez 25 bin dolar fidye istedi. Çaresiz kalan İsmail, durumu polise bildirdi. Polis genç kadını bulmak için çalışma başlattı.

yyyyyy.jpg

BALDIZI DA KAYIP

Eşini özlediğini söyleyen Salih İsmail "Ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi. Dilan İsmail’in eniştesi Şiyar Bilgiç de "Baldızımın da nerede olduğunu bilmiyoruz. Bize mesaj attılar 'kız Almanya'da şu anda' dediler ama doğru mu söylüyorlar bilemiyorum, baldızımın da hayatından endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN