Emeklilere zammı bile unutturacak müjde! Milyonlarca emekli alabilecek... Bakan Işıkhan duyurdu

Emeklilere zammı bile unutturacak müjde! Milyonlarca emekli alabilecek... Bakan Işıkhan duyurdu

Emeklilere zammı bile unutturacak müjde duyuruldu! Milyonlarca emekli alabilecek! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu...

Emeklilere yönelik büyük bir kolaylık getiren Emekli Kart ile alışverişte, seyahatte ve günlük yaşamın pek çok alanında indirim ve özel hizmetlerden faydalanmak mümkün olacak. Emekli Kart'ın sunduğu bu avantajlar, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

EMEKLİ KART'IN SAĞLAYACAĞI FAYDALAR

Emekli kart uygulaması o ilde başladı! İndirimlerden yararlanacaklar - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Emekli Kart ile sunulacak avantajları detaylandırdı:

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesislerine Ücretsiz Giriş: Emekliler, bu tesislere ücretsiz giriş yapabilecekler.
  • Kamuya Ait Tesislerde İndirim: Misafirhaneler, öğretmenevleri, sosyal tesisler ve konuk evlerinde %15 indirim fırsatı.
  • PTTcell Özel Emekli Paketi: PTTcell'in emeklilere özel hazırladığı paket avantajları.
  • PTT Kargo İndirimi: PTT Kargo hizmetlerinde emeklilere özel indirimler.
  • TCDD Demiryolları İndirimi: Ana hat trenlerinde ekstra indirimler.
  • TROY ile İndirimler: Fatura ödemelerinde, eczane ve market alışverişlerinde, giyim mağazalarında bankalar aracılığıyla indirimler.
  • Haberleşme, Ulaşım ve Market İndirimleri: Zincir marketler, online pazar yerleri ve haberleşme hizmetlerinde anlaşmalı indirimler.

Bakan Işıkhan, bu yeni hizmet modeliyle emeklilerin topluma daha aktif katılabilmelerini ve sosyal yaşamın içinde daha fazla yer almalarını hedeflediklerini belirtti.

EMEKLİ KART NASIL ALINIR?

Bakan Işıkhan: Emekli maaşları ile ilgili gereken adımları atacağız - Dünya Gazetesi

Emekli Kart ile ilgili detaylar, emekli danışmanları, iletişim araçları ve çeşitli platformlar aracılığıyla emeklilere duyurulacak. Bakan Işıkhan, "Daha sağlıklı bir emeklilik dönemi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diyerek, emeklilere sunulan hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN