Emeklilere toplu taşıma ve su bedava oldu! Belediye zamdan güzel haberi duyurdu

Emeklilere toplu taşıma ve su bedava oldu! Belediye zamdan güzel haberi duyurdu

Emeklilere dev destek! Emeklilere toplu taşıma ve su bedava oldu! O ilde yaşayan emeklilerin ekonomik sıkıntıları uçup gidecek! Emeklilerin içine su serpilecek. Belediye zamdan güzel haberi duyurdu...

Ekonomik sıkıntılarla baş eden emeklilere müjdeli haber geldi. O ilde yaşayan emekliler toplu taşıma ve su bedava oldu. Su faturası derdinden kurtulacaklar. Emeklilere rahat bir nefes aldıracak düzenleme belediye meclisinden geçti.

Karabük Belediyesi, emeklilere yönelik devrim niteliğinde bir karar alarak, toplu taşıma ve su faturalarını ücretsiz hale getirdi.

EMEKLİLERE DESTEK PAKETİNİN AYRINTILARI

Belediye meclisinin yakın zamanda kabul ettiği bu yeni düzenleme, şehirde yaşayan emeklilerden toplu taşıma ücreti ve su faturası alınmamasını öngörüyor. Karar, emeklilerin ekonomik yüklerini hafifletmeyi amaçlıyor ve onlara daha rahat bir yaşam sunmayı hedefliyor. Artan akaryakıt ve enerji fiyatlarının yarattığı mali baskıyı azaltmayı hedefleyen bu destek paketi, emekliler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, alınan bu kararın emekliler için kısa sürede büyük bir rahatlama sağlayacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN