Emekliler zil takıp oynayacak! Faturalar düşüyor: Başvuru yapan %50 su indirimini kapıyor!

Emekliler zil takıp oynayacak! Faturalar düşüyor: Başvuru yapan %50 su indirimini kapıyor!

Emekli vatandaşlara yönelik alınan kararlar yüz güldürmeye devam ediyor. Emekliler bu haberle birlikte zil takıp oynayacak. Su faturalarına %50 indirim geliyor. Hemen başvuru yapın. İşte tüm detaylar…

Emekliler güncel haberleri yakından takip ederken Giresun'un Görele Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda emeklilere %50 su indirimi yapılacağı duyuruldu. Uygulama yürürlüğe girerken %50 su indiriminden yararlanmak isteyen emeklilerin belediyeye başvuru yapması gerektiği belirtildi. İşte tüm detaylar…

BELEDİYEDEN %50 SU İNDİRİMİ

Giresun'un Görele Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda emekli vatandaşların su faturalarında %50 indirim uygulanacağı duyuruldu. Su faturası indiriminden yararlanmak isteyen emeklilerin belediyeye başvuru yapması gerektiğini dile getiren Belediye Başkanı Hasbi Dede, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Görele Belediye Başkanlığı olarak, halkımızın refahı ve yaşam kalitesinin artması için sürekli çaba göstermekteyiz. Bu doğrultuda, emekli vatandaşlarımıza yönelik özel bir hizmeti sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. İlçe merkezimizde ikamet eden emekli vatandaşlarımız, su faturalarında yüzde 50 indirimden faydalanabilecekler. Vatandaşlarımızın bu indirimden yararlanabilmeleri için ‘emeklilik ve ikametgah belgesi’ ile su tahsilat birimine başvuru yapmaları gerekmektedir. Halkımıza daha iyi bir yaşam standardı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz”

Yüzde 50 su indirimi yapılacak - Giresun Işık Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN