Emekliler tadını unutmuştu, artık asgari ücretli de alamayacak! Fiyatı resmen uçtu

Emekliler tadını unutmuştu, artık asgari ücretli de alamayacak! Fiyatı resmen uçtu

Emekliler bunun tadını zaten unutmuştu! Şimdi ise asgari ücretliler de alamayacak! Kilosunun fiyatı resmen uçtu! Yok artık dedirten fiyat...

Pastırma ve sucuk satışları, yüksek fiyatlar nedeniyle bu yıl düşüş yaşadı. Pastırmacılar, umudunu yurtdışında yaşayan gurbetçilere bağladı.

ORTA SINIF ÜRÜNLERE TALEP YÜKSEK

aw247912-01.jpg

Pastırmacı Yasin Güzel, ürünlerinin genellikle orta fiyatlı olanlarının tercih edildiğini belirtti. Güzel, “Sucuklarımız şu anda 450 TL’den başlıyor 750 TL’ye kadar değişiyor. Pastırmalarımız da 900 TL’den başlıyor bin 400 TL’ye kadar değişiklik gösterebiliyor. En çok orta düzeyde olan ürünlerimiz tercih ediliyor. Yani kilosu 600 TL bandında olan sucuğumuz ve kilosu bin 100 - bin 200 TL bandında olan pastırmalarımız daha çok tercih ediliyor şu anda” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN