CHP lideri ile karşılama krizi yaşayan Feyzioğlu Prag’a atandı: Metin Feyzioğlu'na Özgür Özel terfisi

CHP lideri ile karşılama krizi yaşayan Feyzioğlu Prag’a atandı: Metin Feyzioğlu'na Özgür Özel terfisi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yeni büyükelçilere görevlerini tebliğ etti; Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Lefkoşa Büyükelçisi, Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ise Prag Büyükelçisi olarak atandı. Feyzioğlu'nun bu ataması, CHP lideri Özgür Özel'e karşı tutumunun ödüllendirilmesi olarak yorumlandı; Özel, Feyzioğlu'nun kendilerini havaalanında karşılamadığını bildirmişti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı isimlere yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde büyükelçilik yapacak isimlere görevlerini tebliğ etti.

Buna göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in Lefkoşa Büyükelçisi; Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun kendilerini karşılamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, bu durumu Dışişleri Bakanlığı’na bildireceklerini aktarmıştı.

Özel “Dünyanın neresine gidersek gidelim, büyükelçilerimiz bizleri karşılıyorlar. Gelemezlerse mutlaka bir görevli orada oluyor. Ama biz ne büyükelçi, ne büyükelçilikten kimseyi havaalanında da görmedik. Herhangi bir yerde hatırımızı dahi sormadılar” demişti. Feyzioğlu ise Özgür Özel'i görmediğini iddia etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN