CHP Genel Merkezi önünde hareketlilik başladı: Kılıçdaroğlu hazırlığı

CHP Genel Merkezi önünde hareketlilik başladı: Kılıçdaroğlu hazırlığı

Millet İttifakı'nın bugün gerçekleşecek olan toplantı sonrası 'cumhurbaşkanı adayı' olarak Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklaması beklenirken, CHP Genel Merkezi önünde hareketlilik başladı. Parti, üyelerini 19.00'da genel merkezin önüne çağırırken, Kılıçdaroğlu'nun partlilerle bir araya gelmesi için platform inşasına başlandı.

Millet İttifakı’nda bugün Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderleri bir kez daha bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayında karar verecek.

Saat 14.00'te başlayacak olan toplantı Temel Karamollaoğlu'nun yani Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklanacak olan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını, ittifakın 'en yaşlı lideri' olduğu gerekçesiyle Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu tarafından ilan edilmesi bekleniyor.

Tüm bunların yanında diğer liderlerin büyük oranda cumhurbaşkanı yardımcıları olmalarının da aynı açıklama ile duyurulacağı ifade ediliyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN İSMİNİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Parti liderlerinin, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini açıklaması bekleniyor.

CHP ÖNÜNDE DE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Diken'de yer alan habere göre; CHP Genel Merkezi'nde de, Saadet Partisi'nde olduğu gibi adaylık açıklamasına hazırlıkları başladı.

chp-genel-merkezi-nde-cumhurbaskani-adayi-hazirligi-1134219-5.jpg

Saadet Partisi ev sahipliğindeki açıklamadan sonra Kılıçdaroğlu ve partililerin genel merkezde bir araya gelmesi planlanıyor.

chp-genel-merkezi-nde-cumhurbaskani-adayi-hazirligi-1134222-1.jpg

Bu gelişmeler ışığında CHP, tüm üyelerine mesaj gönderip akşam saat 17.00’de Saadet Partisi’nin Genel Merkezi önüne, 19.00’da da CHP Genel Merkezi önüne çağırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN