Çekya uyruklu iş insanı eşi tarafından Ankara'da katledildi: Cenazesi sahipsiz kaldı

Çekya uyruklu iş insanı eşi tarafından Ankara'da katledildi: Cenazesi sahipsiz kaldı

Ankara'da İngiltere vatandaşı Thomas Blyth (53), iş insanı eşi Victoria Vera Blyth'i (35) telefondaki mesajlardan başladığı ileri sürülen tartışmanın ardından silahla katletti. Sonra aynı silahla kendi yaşamına da son veren Thomas'ın cenazesi ülkesine götürülmek için yakınları tarafından teslim alındı. Victoria Vera'nın cenazesini ise henüz teslim alan olmadı.

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetleri haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Çankaya ilçesinde oturdukları villada İngiltere vatandaşı Thomas Blyth (53) ile Çekya uyruklu eşi Victoria Vera Blyth (35) arasında 11 Haziran'da tartışma çıktı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Victoria'nın cep telefonundaki mesajlar nedeniyle başladığı ileri sürülen tartışma cinayetle bitti. Thomas Blyth, eşini silahla katlettikten sonra aynı silahı kendi başına dayayarak yaşamına son verdi.

9481703.jpg
Victoria Vera Blyth

En büyüğü 14 yaşında olan 3 çocukları bulunan çift hayatlarını kaybetti.

Çiftin cansız bedenleri evdeki incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çocukları ise Türkiye'ye gelen yakınlarına teslim edildi.

5 YIL ÖNCE ANKARA'YA GELMİŞ

Petrol sondaj işleri üzerine faaliyet gösteren şirketin sahibi olan ve işi nedeniyle 5 yıl önce Ankara'ya yerleşen Thomas Blyth ile daha sonra yanına gelen ve Ankara'da spor, sanat ve sosyal etkinlikler düzenleyen Victoria Vera Blyth'in otopsi işlemleri tamamlandı.

VICTORIA'NIN CENAZESİ SAHİPSİZ KALDI

Thomas Blyth'in cenazesi, yapılan işlemlerden sonra bugün ülkesine götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi. Victoria Vera Blyth'in cenazesi ise henüz teslim alınmadı. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN