Camide korku dolu anlar: Bıçakla kendine zarar verecekti, müezzin engelledi

Sakarya'da bir camide, yatsı namazı sonrası elinde bıçak olan bir şahsın kendine zarar vermesini müezzinin refleksi önledi. Olay anı caminin güvenlik kameralarına yansıdı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 22 Temmuz'da yatsı namazının ardından Kurtköy Merkezi Camii’nde korku dolu anlar yaşandı. Müezzin Muharrem Kiraz (25), cemaat dağıldığı sırada bıçakla kendisine zarar vermeye çalışan O.N.K.'yi (32) etkisiz hale getirdi.

9728557.jpg

REFLEKSİYLE TEHLİKEYİ ÖNLEDİ

Olay sırasında, O.N.K.'nin elinde metal bir cisim fark eden Kiraz, dikkatli bir şekilde durumu gözlemledi. Namaz sonrası O.N.K.'nin elinde bıçak olduğunu gören Kiraz, tedbiren yakın durarak saldırganın elinden tutup müdahale etti. Cemaatin de yardımıyla saldırganı etkisiz hale getiren Kiraz, herhangi bir yaralanmayı önledi.

9728558.jpg

'BIÇAĞI BİLEĞİNE DAYAYANA KADAR MÜDAHALE ETTİM'

Kiraz, "Bıçağı çıkarıp bileğine dayayana kadar elinden tuttum müdahale ettim. İlk önce bıçağı elinden almaya çalıştım, arkasından kavradım. Kendini sıkınca mecbur yere yatırıp etkisiz hale getirmeye çalıştım." ifadeleriyle olayı anlattı.

9725547.jpg
Müezzin Muharrem Kiraz

Olayın ardından Kiraz, cami cemaati tarafından sevilen ve namazlarına düzenli gelen O.N.K. ile imam odasında konuştu. Yaptığının yanlış olduğunu anlayan O.N.K., daha sonra gelip özür diledi.

9728559.jpg

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı caminin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, O.N.K.'nin bıçakla kendisine zarar vermeye çalıştığı ve müezzin Kiraz’ın müdahale ederek durumu kontrol altına aldığı anlar görüldü.

9728561.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN