Bu köylere giden evin yolunu unutuyor! Akın akın görmeye gidiyorlar

Bu köylere giden evin yolunu unutuyor! Akın akın görmeye gidiyorlar

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından dünyanın en iyi köyü seçilen Penglipuran, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor. Bu köye gidenler, geri dönmek istemiyor. İşte, o büyüleyici köy…

Şehir hayatının yoğunluğundan bunalan birçok kişi, tatil dönemlerinde küçük tatil kasabalarını veya köyleri tercih ediyor. Karmaşadan uzaklaşmak için ideal olan bu köyler arasında, dünyanın en iyisi seçilen bir köy var.

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nün (UNWTO) prestijli “Dünyanın En İyi Turizm Köyleri” listesinde zirvede yer alan bu köy, dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri ağırlıyor.

img-1026.jpeg

Temizliği ile ün salmış olan Penglipuran köyü, doğal güzellikleriyle gelenlere eşsiz deneyimler sunmaya devam ediyor.

img-1027.jpeg

Endonezya’nın Bali eyaletindeki Bangli ilçesinde bulunan Penglipuran, temizliği ve sürdürülebilir turizm uygulamalarıyla öne çıkıyor.

Bali’nin muhteşem doğasına sahip olan bu köy, ilginç yapılarıyla da ziyaretçilerini etkilemeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN