Belediyeden evde salça yapacaklara müjde! Mahalle ve köylere salça makinesi geliyor: Hangi tarihte nerede olacak?

Belediyeden evde salça yapacaklara müjde! Mahalle ve köylere salça makinesi geliyor: Hangi tarihte nerede olacak?

Kış hazırlıklarına başlayan ve evde salça yapacak olan vatandaşlara o belediyeden müjdeli bir haber geldi. Mahallelere ve köylere salça makinesi gelecek. Bu sayede salça yapmak isteyenlerin işleri daha da kolaylaşacak. Peki salça makinesi hangi tarihte nerelerde olacak? İşte konuya ilişkin detaylar…

Efes Selçuk Belediyesi, “Salçalık domatesler hazırlansın. Kadınlar keyfine baksın” sloganı altında saşça yapacak olan vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda 22 Temmuz itibari ile Belevi’de salça makinası dolaşmaya başladı. Bu makine söz konusu bölgedeki yerleri sırayla gezerek hizmet götürecek.

yeni-proje-16.jpg

GELENEKSEL FAALİYETLERE DESTEK

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, tarafından başlatılan söz konusu bu uygulama bir süredir vatandaşlara ulaştırılıyor. Hem şehrin merkezinde hem de köylerde yapılan uygulama bir yandan salça yapımını kolaylaştırırken bir yandan da kadınlara destek oluyor.

yeni-proje-19.jpg

SALÇA MAKİNASININ GİDECEĞİ GÜZERGAHLAR

Salça makinası; 22- 23 Temmuz Belevi Mahallesi, 24- 25 Temmuz Barutçu Mahallesi, 26- 29 Temmuz Zeytinköy Mahallesi, 30- 31 Temmuz Atatürk Mahallesi, 1- 2 Ağustos Çamlık Mahallesi, 5-6 Ağustos Acarlar Mahallesi, 7-8 Ağustos Zafer Mahallesi, 9- 12 Ağustos Şirince Mahallesi, 13- 14 Ağustos Havutçulu Mahallesi, 15- 16 Ağustos İsabey Mahallesi, 19- 20 Ağustos Gökçealan Mahallesi, 21-22 Ağustos 14 Mayıs Mahallesi, 23- 26 Ağustos Cumhuriyet Mahallesi’nde olacak.

yeni-proje-18.jpg

Öte yandan Salça sıkım takvimi süresince bir salça sıkım makinesi Zafer Mahallesi Çamlık Park'ta sabit duracak.

yeni-proje-17.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN