Bakan Fidan, Mısır'da Suudi ve Tunuslu mevkidaşlarıyla görüştü

Bakan Fidan, Mısır'da Suudi ve Tunuslu mevkidaşlarıyla görüştü

Türkiye, 13 yıl aradan sonra Arap Birliği Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katıldı. Bakan Fidan, Suudi Arabistan ve Tunus dışişleri bakanlarıyla ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen Arap Birliği 162. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı sırasında Suudi Arabistan ve Tunus’un dışişleri bakanlarıyla ayrı ayrı bir araya geldi. Toplantı çerçevesinde Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ve Tunus Dışişleri Bakanı Muhammed Ali en-Nefti ile görüştü.

Dışişleri Bakanlığı'nın X hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Fidan’ın Arap Ligi 162. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı kapsamında Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile Kahire'de bir araya geldiği belirtildi.

MISIR'DA TEMASLAR SÜRÜYOR

Bir başka paylaşımda ise Fidan'ın toplantı kapsamında Tunus Dışişleri Bakanı Muhammed Ali en-Nefti ile görüştüğü belirtildi.

Türkiye, 13 yıl aradan sonra Arap Birliği 162. Olağan Dışişleri Bakanları Konseyinin (DBK) toplantısına katılmış, Bakan Fidan, burada konuşma yapmıştı.

Fidan, toplantı kapsamında AB Komisyonu Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile de görüşmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN