Adanalı kebapçı yaptı, sipariş üzerine sipariş yağdı! Amerikalılar görmesin: Adana Burger'e talep patladı

Adanalı kebapçı yaptı, sipariş üzerine sipariş yağdı! Amerikalılar görmesin: Adana Burger'e talep patladı

Adanalılar burgere de el attı tadan hayran kaldı. Adanalı kebapçının yaptığı bu burgere sipariş üzerine sipariş yağdı. İşte, Amerikalıları kıskandıracak Adana Burger…

Fast food deyince herkesin aklına ilk gelen lezzetlerden olan burgere Adanalı usta yeni bir soluk getirdi. Gastronomi için ayrı bir yeri olan Adana’da, bir kebapçı zırhla çektiği kıymayla yaptığı burgeri menüsüne ekledi…

adana-burger-1.jpg

TALEP ÜZERİNE MENÜYE EKLEDİ

Zırhla çekilen ve Adana kebabında kullanılan kıyma ile yapılan Adana Burger resmen yok satmaya başladı. İHA’ya konuşan kebap ustası Cihangir Korkmaz, talepler üzerine burgeri menülerine eklediklerini söyleyerek, "Kebap bizim vazgeçilmezimiz ancak vakit nedeniyle insanlar hamburger de istiyordu. Fast food zincirlerinde insanlar hamburger yemek istemeyince bizler de gelen talepler üzerine hamburgeri menümüze ekledik. Gelen tüm misafirlerimiz hamburger yemeye başladı. Kebap etini hamburgere uyarladık" dedi.

adana-burger-2.jpg

KEBABA OLAN TALEP BURGERE DE VAR

Burger için kullandığı eti zırhtan geçirdiğini anlatan Korkmaz, "Normal bildiğimiz Adana kebap kıymasını hamburger için hazırlıyoruz. Kuzu etini zırhtan geçiriyoruz ve içine sadece tuz atıyoruz. 150 gram et kullanıyoruz. Hamburgeri 270 liradan satıyoruz. Kebap kadar talep var" ifadelerine yer verdi.

adana-burger.jpg

“ADANA KEBABIN BİREBİR TADI VAR”

Adana Burgeri tatmaya gelen Sinan Yıldırım adlı vatandaş burgere bayıldığını ifade ederek, "Hamburgerde Adana kebabın birebir tadı var. Resmen Adana kebap yiyorum. Çok güzel olmuş" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN