400 bin liralık mangal keyfi! Öyle bir şey yaptılar ki... Altınlarından oldular

400 bin liralık mangal keyfi! Öyle bir şey yaptılar ki... Altınlarından oldular

400 bin lira değerinde mangal keyfi! Anne ve kız öyle bir şey yaptılar ki altınlarından oldular! Böyle bir şey başlarına daha önce hiç gelmemişti...

İstanbul’dan Adana’ya kızlarının yanına ziyarete gelen anne ve kız, mangal yaptıkları sırada içerisinde 400 bin liralık altın bulunan çantalarının çalınmasıyla büyük bir şok yaşadı.

400 BİN LİRAYA MAL OLAN MANGAL

canta-1.webp

Olay, geçtiğimiz Cumartesi akşam saatlerinde Adana’nın Çukurova ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Amerikan Adası’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’da ikamet eden Ömer Köse (65), eşi Ayşe Köse (60) ve kızları Birgül Köse (35) ile birlikte Adana’da yaşayan diğer kızları Nurgül Karabudak’ı ziyaret etmek üzere Adana’ya geldi. Aile, Cumartesi akşamı damatları Salih Karabudak ile birlikte mangal yapmak için Amerikan Adası’na gitti. İddiaya göre, yemeklerini yerken aileye yaklaşan bir araç, ailenin farkına varmadan, içinde 400 bin lira değerinde altın bulunan çantayı çalarak hızla uzaklaştı. Bir süre sonra çantanın kaybolduğunu fark eden aile, durumu hemen polise bildirdi.

BÖLGEDE GÜVENLİK KAMERASINA RASTLANILMADI

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtan parmak izi alarak çevrede incelemeler yaptı. Ancak, Amerikan Adası’nda güvenlik kamerası bulunmaması nedeniyle hırsızlık olayıyla ilgili somut bir kanıt elde edilemedi.

HIRSIZLAR ÇANTAYI BIRAKTIKLARINI SÖYLEDİ AMA...

canta-2.webp

Hırsızlık olayının ardından Salih Karabudak, kayınvalidesinin cep telefonunu aradığında, telefonu açan bir kişi, çantayı Çatalan Köprüsü’nde bulduğunu ve gelip alınmasını söyledi. Ancak, köprüye giden aile, çantayı bulamayarak büyük hayal kırıklığı yaşadı.

MANGAL KEYFİ KABUSA DÖNDÜ

Yaşanan olayın ardından İhlas Haber Ajansı’na konuşan Salih Karabudak, mangal keyiflerinin kötü bir şekilde sonuçlandığını belirterek, “Buraya mangal yapmaya geldik. Çok kalabalıktık, hemen arabanın yanında yemek yiyorduk. Sonradan yanımıza bir araç geldi ama çok fazla durmadı gitti. Akşam ise biz çantaların olmadığını fark ettik. Çantada yüklü miktarda ziynet eşyaları ve cep telefonları vardı. Hepsi gitti. Polis geldi, parmak izi aldılar ama herhangi bir sonuç çıkmadı. Herhangi bir görgü tanığı, kamera olmadığı için onlar da yardımcı olamıyorlar. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum. Çocuklarımızla, ailemizle buraya geliyoruz fakat hiçbir şekilde burada kamera yok. Mağdur olduk” ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLAR PERİŞAN OLDU, GELEN MİSAFİRLERE REZİL OLDUK"​​​​​​​

Altınların çantada olduğundan habersiz olduğunu ifade eden Salih Karabudak, “Altınlar kayınvalidem ve baldızıma aitti. Yanlarında getirdiklerinden haberim yoktu bilsem evde bıraktırırdım. İlk defa böyle bir olay yaşadım burada. Emniyet güçlerinden bir an önce buraya bir çare bulmalarını istiyoruz. Bir yemek yiyecektik, burnumuzdan geldi. Çocuklar perişan oldu, gelen misafirlere rezil olduk” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN