18 yaşındaki Edanur eski sevgilisi tarafından öldürülmüştü

18 yaşındaki Edanur eski sevgilisi tarafından öldürülmüştü

Kayseri’de çalıştığı iş yerinden evine giderken eski sevgilisi tarafından öldürülen 18 yaşındaki Edanur Çoban cinayetinin davasının yeni duruşması görüldü. Acılı aile katil zanlısı G.Ç.’ye ’ağırlaştırılmış müebbet’ cezası verilmesini istedi.

Edanur Çoban'ın geçen yıl eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin yeni durulması Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Edanur’un babası A.Ç., ve anne T.Ç. sanığa ’ağırlaştırılmış müebbet’ cezasının verilmesini istedi. Mahkeme heyeti; davanın detaylı incelenmesi ve eksik hususların giderilmesi gerektiğini belirterek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

NE OLMUŞTU?

Kayseri’de 13 Eylül 2023 tarihinde akşam Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, adalet bölümünü kazanan ve üniversite zamanında ailesine yük olmamak için bir restoranda garsonluk yapan 18 yaşındaki Edanur Çoban evine giderken ayrılmak istediği eski sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Ç. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü.

Olayın ardından aracıyla Nevşehir’e kaçan Gökhan Ç., yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN