Ordu'da fındık döneminde ekmeğe rekor zam! Sabah fırına giden şok yaşadı: Yüzde 25 zam geldi

Ordu'da fındık döneminde ekmeğe rekor zam! Sabah fırına giden şok yaşadı: Yüzde 25 zam geldi

Ekmek fiyatlarına bir zam daha geldi. Ordu'da sabah fırına giden vatandaş zamlı fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Fındık döneminde ekmek fiyatlarına yüzde 25 oranla rekor zam geldi. İşte yeni fiyatlar...

Fındık hasadına başlanılan Ordu'da ekmeğe zam geldi. Sabah saatlerinde fırına giden tüketiciler rekor zamla karşı karşıya kaldı. Bugün itibariyle ekmek ücretlerine yüzde 25 zam yapıldı. İşte güncel ekmek fiyatları...

YÜZDE 25 ORANINDA ZAM

Ülkemizde artan enflasyon karşısında hayat pahalılığı da günden güne yükseliyor. Temmuz ayından sonra artan maliyetler karşısında ekmek fiyatlarına zam geldi. Ordu fırıncıları tarafından istenilen zam değerlendirme sonucunda kabul edildi. Akaryakıt, un ve daha birçok alanda gelen zamların üzerine Ordu'da ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı.

s-b2b8836863979ec2c9335574e272c755dd68f846.webp

EKMEĞE FINDIK ZAMMI

Ordu'da en son ekmek zammı yılbaşında yapılırken, fındık hasadı zamanında ekmek fiyatlarına yüzde 25 zam geldi. Zam öncesinde 10 TL'de satılan 250 gram ekmek, zam sonrasında 12,5 TL'ye yükseldi. Fındık hasat zamanına denk gelmesi üzerine, "Ekmeğe fındık zammı" olarak nitelendirildi. Zamlı ekmek fiyatları bugün itibariyle başladı. Fırına giden vatandaşlar tepki gösterse de ekmeği almak zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN