Milli Emlak’ta kelepir avı! Herkes almak için yarışacak! Arsasını alan yazlığını konduruyor! Resmen bedavaya satışta

Milli Emlak’ta kelepir avı! Herkes almak için yarışacak! Arsasını alan yazlığını konduruyor! Resmen bedavaya satışta

Milli Emlak'tan kelepir fiyatına arazi satışı başladı. Elinde 85.000'si bulunan 641 metrekarelik arazi için yarışa girecek. Herkesin yazlık hayali kurdu o şehirde uygun fiyata hem arsa sahibi hem de ev sahibi olabilirsiniz. Arsasını alan evini konduruyor. İşte tüm detaylar…

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. 641 metrekarelik arazi için başvuruda bulunanlar kurduğu küçük ev hayalini gerçeğe dönüştürecek. 85.000 TL değerindeki arsa için detaylar belli oldu. Farklı bütçelere uygun alternatif seçenekleri sunan Milli Emlak küçük bahçelerden İnşaat alanlarına kadar pek çok farklı alanda arazi satışı gerçekleştiriyor.

UYGUN FİYATA ARSA SAHİBİ YAPIYOR

Milli Emlak TOKİ konutlarını kıskandıran arsa satışları ile adından sıkça söz ettiriyor. TOKİ'nin konut sağlama çabalarının yanı sıra uygun maliyetli arsa ve arazi satışlarını gerçekleştiren Milli Emlak düşük ve orta gelir sahibi bireylerin de mülk sahibi olma fırsatını eline veriyor. Ekonomik fiyatlandırmaya sahip ilanlar mülk sahibi olmayı hedefleyenler ve emlak yatırımları için olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor.

milli-emlak-arsa.jpg

Milli Emlak, online platform üzerinden satışa çıkarılan gayrimenkuller için cazip fiyatlar sağlarken ilanların her birinin ayrıntıları doğrultusunda satışın gerçekleşeceği tarih ve zaman bilgilerini de internet sitesi üzerinden yayınlıyor.

MUĞLA'DA ARSA SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Muğla kKavaklıdere'de satışa çıkarılan arazinin detayları şu şekildedir:

Başlangıç İhale Fiyatı: ₺85.000,00

Gerekli Teminat: ₺25.500,00

Arazi Büyüklüğü: 641,93 m²

İhale Tarih ve Saati: 30 Mayıs 2024, 09:15

İhale Lokasyonu: Muğla, Kavaklıdere

İletişim ve Detaylar için Web Adresi: Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

İletişim Telefonu: (252) 592 77 78

Milli Emlak tarafından yapılan satışlar doğrultusunda mülkler de alıcılara sunulan çeşitlikler de ayrıcalıklı seçenekler sunuluyor. 5 yıl süresince emlak vergisinden muaf tutulma hakkını elinizde tutarken isteyen kişiler 24 aylık eşit taksitlerle ödeme yapma seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN