Ekmek almaya giden yanında fazla para bulundursun! Zamlar durdurulamıyor! O şehirde ekmek fiyatlarına %25 zam

Ekmek almaya giden yanında fazla para bulundursun! Zamlar durdurulamıyor! O şehirde ekmek fiyatlarına %25 zam

Türkiye'de zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Ekmek almaya giden vatandaşlar yanında fazlaca para bulundursun. O şehirde ekmek fiyatlarına %25 zam yapıldı. Artık yeni fiyattan satış yapılacak. İşte tüm detaylar…

Ocak ayında ekmek fiyatlarına yapılan zam ile birlikte Bitlis'te ekmek 6.5 TL'den 8 TL'ye yükseltildi. Ekim ayı yeni bir zam ayı oldu. Artan fiyatlar ve maliyetler derken ekmek fiyatlarına zam da kaçınılmaz görüldü. Bitlis'te ekmek fiyatlarına %25 zam yapıldı. İşte tüm detaylar…

EKMEK FİYATLARINA ZAM MI YAPILDI?

Bitlis'te Belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından alınan karar ile birlikte ekmek fiyatlarına %25 zam yapılmasına karar verildi.

ekmek-zam.jpg

Cumhuriyet'te yer alan haber doğrultusunda 2 Eylül 2024 tarihinde toplanan komisyon ile birlikte 240 gram ekmek fiyatı 10TL olurken 1 kilogramlık ekmek fiyatı ise 41 TL 66 kuruş olarak belirlendi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nda bildirilen gramaj ve fiyatları ile birlikte yeni bir fiyat tarifesi belirlendi.

Federasyon, komisyon tarafından sunulan yeni öneriyi görüşürken fiyatı uygun buldu. Bu doğrultuda Bitlis İl Merkezi ve ilçelerinde 8 TL olarak satılan ekmekler artık 10 TL'den satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN