Diğer elektrikli araç sahipleri Teslaları çok kıskanacak! Müthiş güncelleme geldi: En büyük dert tarih oldu

Elektrikli araç devi Tesla diğer tüm elektrikli araçları çatır çatır çatlatacak. Tesla araçlara gelen yeni güncelleme herkesi kıskandırıyor çile olarak görülen o dert tarihe karışıyor. Herkesin kullanmak istediği o özellik güncellendi. Herkesin gözün Tesla araçlarda…

HİLAL NAS

Elektrikli araç denildiğinde herkesin aklına ilk gelen araçlar Tesla oluyor. Sektörde öncü konumda yer alan Tesla tüm araç sahiplerine sevindirecek yeni güncellemesini duyurdu. Tesla model araçlarda yer alan akıllı çağırma sistemi en güncel haliyle geliyor. Tesla araç sahipleri bu özellik için 100 metre sınırına sahip olacak. İşte Tesla araçlardaki son güncelleme…

100 METRE MESAFEYE YÜKSELTİLDİ

Elektrikli araç dünyasının öncüsü Tesla, araç sahiplerini sevindirecek büyük bir güncellemeye imza attı. Dün yayımlanan FSD (Tam Kendi Kendine Sürüş) 12.5.4 güncellemesiyle, Tesla araçlarının “Akıllı Çağırma” ve sürücüsüz park özelliklerinin menzili 100 metreye çıkarıldı. Bu güncellemeyle Tesla sahipleri, araçlarını uzaktan kontrol ederek park ettikleri yerden 100 metre mesafeye kadar yanlarına çağırabilecek.

2023 için son Tesla yazılım güncellemesi yayınlandı - SDN

Tesla, bu özelliği daha da geliştirmek için son haftalarda topladığı veriyi kullanarak "Actually Smart Summon" adlı akıllı çağırma sistemini optimize etti. Ayrıca, şirketin otoban sürüş kodunu uçtan uca nöral ağ ile değiştirme planı da gündemde. Bu değişiklik sayesinde, Türkiye’de aktif olan standart otopilot sürüş özelliklerinin çok daha akıcı ve pürüzsüz hâle gelmesi bekleniyor.

TAMAMEN OTONOM SÜRÜŞ 2025'TE

Tesla, FSD modunu Türkiye, Avrupa ve Çin’e getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, 2025 yılının ilk çeyreğinde bu hedefe ulaşmayı planlayarak, Tesla sahiplerine tamamen otonom sürüş deneyimini sunmayı amaçlıyor.

tesla-akilli-cagirma.jpg

Bu güncellemeyle Tesla, rakiplerini bir kez daha geride bırakırken, elektrikli araç sahipleri için oyunun kurallarını değiştiren yeniliklerle fark yaratmaya devam ediyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN