Üstün zekalı olduğunu kanıtlamak için fırsat! 8 saniyede farklı sayıyı bul!

Üstün zekalı olduğunu kanıtlamak için fırsat! 8 saniyede farklı sayıyı bul!

Üstün zekalı olduğunuzu kanıtlamak için fırsat ayağınıza geldi. Yalnızca çok dikkatli kişiler farklı sayıyı 8 saniyede fark ediyor. Dikkatini topla farklı sayıya odaklan. Ailenin en zekisi çıkabilirsiniz.

Son zamanlarda sık sık karşımıza çıkan zeka testleri büyük bir ilgiyle inceleniyor. Eğlenirken öğrenme fırsatı sağlayan bu testler aynı zamanda zekanızı da gözler önüne seriyor. Farklı sayıyı bulmaya odaklandıktan sonra gerisi peş peşe gelecek. 8 saniyede 35 sayılarının arasındaki farklı sayıyı bulunuz.

DİKKATİNİZİ TOPLAYIN

Size vermiş olduğumuz görselde bir sürü 35 sayısı görülüyor. Bunların arasında bir tanesi farkıyla göze batmaya çalışıyor. Resimde farklı sayı odaklanarak yalnızca 8 saniyede sonuca ulaşmanız gerekiyor. Süreniz başlamak üzere…

Süre 8 saniye! Resimdeki farklı sayıyı bulabilenler üstün zekalı sayılıyor

8...

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...

Süre bitti...

Farklı sayı işte size orada bekliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN