Kütahya’da traktör kazası: 18 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kütahya’da traktör kazası: 18 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen talihsiz traktör kazasında, 18 yaşındaki bir lise öğrencisi hayatını kaybetti. Olay, bölgedeki vatandaşlar arasında derin bir üzüntüye yol açtı.

Kütahya’nın Simav ilçesinde bir traktör, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada traktörün üstünde bulunan 18 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybederken, olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, bölgedeki okullarda ve aileler arasında büyük bir üzüntü ve endişe yarattı.

TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karacaören köyünde lise öğrencisi Ramazan Göktepe’nin (18) kullandığı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

İhbar üzerine kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, Göktepe’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından gencin cenazesi Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN