Cinayet mi intihar mı? Fenomen Kübra Aykut 5'inci kattan düşerek yaşamını yitirdi

Cinayet mi intihar mı? Fenomen Kübra Aykut 5'inci kattan düşerek yaşamını yitirdi

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, şüpheli bir şekilde Sultanbeyli'de kaldığı evin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Polis, olayın cinayet mi intihar mı olduğunu araştırıyor.

TikTok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Kübra Aykut, gerçek bir düğünden farksız olan damatsız bir düğün yaparak sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmişti. Aykut, şüpheli bir şekilde kaldığı binanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti.

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de 5. kattan düşerek hayatını kaybetti. Aykut'un nasıl düştüğü ise henüz belirlenemedi. Polis olayın cinayet mi intihar mı olduğunu araştırıyor.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Aykut, ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımda, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN