Katar'dan İsrail'e kınama: Uluslararası toplum hızla harekete geçmeli

Katar'dan İsrail'e kınama: Uluslararası toplum hızla harekete geçmeli

Katar, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını en güçlü ifadelerle kınarken, uluslararası toplumu, İsrail'i dizginlemek için harekete geçmeye çağırdı.

Katar Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Lübnan'a düzenlediği ve yüzlerce kişinin ölmesine, binlercesinin yaralanmasına neden olan saldırıların en güçlü şekilde kınandığı belirtildi.

"İSRAİL'İ CAYDIRACAK BİR GÜÇ YOK"

Bölgedeki şiddet çemberinin genişlemesi ve kapsamlı bölgesel bir savaşa doğru gidilmesine karşı uyarıda bulunulan açıklamada, tansiyonun yükselmesinde en önemli unsurun İsrail'i caydıracak bir gücün olmaması olduğu ifade edildi.

"ULUSLARARASI TOPLUM HAREKETE GEÇMELİ"

Katar'ın bölgede istikrarın sağlanmasını amaçlayan tüm çalışmaları desteklediği yinelenen açıklamada, uluslararası topluma İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarını durdurması için harekete geçme çağrısı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN