Dev Türk şirketinden büyük adım! Suudi Arabistan'daki ihaleyi kazandı: Milyon dolarlık proje yapılacak

Dev Türk şirketinden büyük adım! Suudi Arabistan'daki ihaleyi kazandı: Milyon dolarlık proje yapılacak

Dev Türk şirketi büyük bir adım attı! Suudi Arabistan'daki ihaleyi kazandı! Milyon dolarlık proje artık Türklere teslim...

Tekfen Holding'in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat, Suudi Arabistan'da önemli bir projeye imza atmak üzere ihaleyi kazandı. Şirket, Jeddah Cluster boru hattı projesi olan Package-16 MGSE III'ü EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) olarak üstlenmeye hak kazandı.

PROJE DEĞERİ 212 MİLYON DOLAR

Tekfen Holding'den yapılan açıklamaya göre, projenin değerinin yaklaşık 212 milyon dolar olarak belirlendiği belirtiliyor. İhaleyi kazanan Tekfen İnşaat, projenin 40 ay içinde tamamlanmasını planlıyor. Bu önemli ihale, Tekfen İnşaat’ın Suudi Arabistan’daki varlığını güçlendirecek ve uluslararası projelerdeki konumunu daha da pekiştirecek.

Suudi Arabistan'daki boru hattı ihalesini Tekfen Holding kazandı: 40 ayda tamamlanacak - Ekonomim

TEKFEN HOLDİNG’İN FAALİYET ALANLARI

Tekfen Holding, 1956 yılında merhum Feyyaz Berker, merhum Nihat Gökyiğit ve merhum Necati Akçağlılar tarafından kuruldu. Günümüzde, 39 şirket ve 9 iştiraki bulunan Tekfen Grubu, 14 bin kişiye istihdam sağlıyor ve halka açık bir şirketler topluluğu olarak faaliyet gösteriyor.

Grup, taahhüt, tarımsal sanayi ve emlak geliştirme olmak üzere üç ana başlık altında faaliyetlerini sürdürüyor. Tekfen Holding, güçlü markaları ve pazar gücü ile Türk iş dünyasında önemli bir temsilci olarak yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN