Dev banka iflas etti, herkesi panik sardı! Duyan ATM'lere koşuyor: Kuyruk bitmeden paralar tükendi

Dev banka iflas etti, herkesi panik sardı! Duyan ATM'lere koşuyor: Kuyruk bitmeden paralar tükendi

O bankada parası olanlar yandı! Dev banka iflas etti, herkesi panik sardı! Küresel ekonomik kriz nedeniyle bir banka daha iflas bayrağını çekti. Duyan ATM'lere koşuyor, kuyruk bitmeden paralar tükendi...

Küresel ekonomik kriz o bankayı da vurdu! Bir banka daha iflas bayrağını çektiğini duyurdu. Parası olanlar parasını çekmek için bankaya koştu.

İFLASIN ARDINDAN MÜŞTERİLER BANKAYA AKIN ETTİ

Philadelphia merkezli Republic First Bank iflasını ilan etti. Küresel ekonomik kriz, bankacılık sektörünü de derinden sarsmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını sonrası dünya genelinde artan ekonomik zorluklar, Republic First Bank'ın iflas etmesine yol açtı. Bankanın iflasının ardından müşteriler, paralarını çekebilmek için bankaya ve ATM'lere akın etti.

İflas haberi duyulur duyulmaz, Republic First Bank müşterileri paralarını çekebilmek için bankanın ATM'lerine akın etti. ATM’lerde uzun kuyruklar oluştu ve kısa sürede paralar tükendi.

Republic First Bank'ın Çöküşü: Kripto'nun Dönüm Noktası - Coin Mühendisi

VARLIKLARIN SATIŞI VE ANLAŞMA

Philadelphia merkezli bankanın iflasının ardından, tüm varlıklarının Fulton Bank'a satılacağı açıklandı. Fulton Bank ve Republic First Bank arasında yapılan anlaşma ile varlık devri gerçekleşecek.

Republic First Bank'ın iflasının maliyetinin yaklaşık 667 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN