Chery'den iki oda bir salon SUV! Chrey'nin rekabetçi fiyatıyla öne çıkan devasa elektriklisi satışta

Chery'den iki oda bir salon SUV! Chrey'nin rekabetçi fiyatıyla öne çıkan devasa elektriklisi satışta

Chery’nin Kasım 2023’te tanıttığı elektrikli SUV modeli resmen satışa çıkıyor. Özellikleriyle dikkat çeken araç resmen iki oda bir salon. İşte, Chery’nin muhteşem SUV modeli…

Chery, geçen yıl Kasım ayında tanıttığı elektrikli SUV modeli Sterra ET’yle ilgili beklenen müjdeyi verdi. Muhteşem SUV önümüzdeki hafta üretim bandından iniyor….

CHERY STERRA ET

Çinli üretim devinin Exeed alt markası ile piyasaya sürmeye hazırlandığı 5 metrelik SUV, aynı verimlilik rekoru kıran Sterra ES gibi EOX platformunda geliştirildi. Yalnızca 5 dakikalık şarj ile 150 kilometre menzil sunan firma, üstün performans, düşük enerji tüketimi ve yüksek şarj hızını 800V elektrik mimarisi ve silikon karbür çipli inverter sayesinde başarıyor.

chery-sterra-et-2.jpg

Chery’nin küresel bir marka olarak dizaynını yaptığı Exeed, rekabetçi fiyatı ile Sterra ET modelini 2024’ün ilk çeyreğinde alıcıyla buluşturacak. Ancak, ilk ihracatın yapılacağı tarih henüz net değil.

chery-sterra-et-1.jpg

Aracın dikkat çeken özellikleri şöyle:

  • 252 HP tek motor, 562 HP çift motor seçeneği
  • 4.995 mm uzunluk, 3 m dingil mesafesi
  • 5 dakikalık şarj ile 150 km menzil

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN