Bu fiyata araba değil ama arsa alabilirsiniz! Milli Emlak duyurdu: Yazlık beldede görülmemiş arsa satışı başladı

Bu fiyata araba değil ama arsa alabilirsiniz! Milli Emlak duyurdu: Yazlık beldede görülmemiş arsa satışı başladı

Bu fiyata araba değil ama arsa alabilirsiniz. Uygun fiyatlı arsa satışlarıyla dikkat çeken Milli Emlak duyurdu. Yazlık beldede hiç görülmemiş fiyata arsa satışı başladı…

Uygun satışlı fiyatlarıyla dikkat çeken ve her bütçeye uyan Milli Emlak, yeni satış ilanını paylaştı. Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde satışa çıkarılan arsanın detaylarını paylaşan Milli Emlak, sadece 85.000 TL’ye tapuyu verecek. İşte detaylar…

MİLLİ EMLAK MUĞLA ARSA SATIŞI

Milli Emlak tarafından paylaşılan son ilanda piyango Muğla’ya vurdu. Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde yer alan 641,93 metrekarelik arsa yalnızca 85.000 TL’ye satışa sunuluyor. İşte arsanın detaylı bilgileri:

yeni-proje-5.jpg

  • Başlangıç İhale Fiyatı: ₺85.000,00
  • Gerekli Teminat: ₺25.500,00
  • Arazi Büyüklüğü: 641,93 m²
  • İhale Tarih ve Saati: 30 Mayıs 2024, 09:15
  • İhale Lokasyonu: Muğla, Kavaklıdere
  • İletişim ve Detaylar için Web Adresi: Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
  • İletişim Telefonu: (252) 592 77 78

Milli Emlak tarafından satışa sunulan tüm arsalarda olduğu gibi Muğla Kavaklıdere’deki arsa için de 5 yıl emlak vergisinden muaf tutulma ve dilerseniz 24 aylık eşit taksitler ile ödeme kolaylığı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN