Batan firmalar kervanına bir dev daha katıldı! 100 ülkeye ihracat yapıyordu, 13 yıllık şirket battı

Batan firmalar kervanına bir dev daha katıldı! 100 ülkeye ihracat yapıyordu, 13 yıllık şirket battı

Ekonomik krizin etkileri sürmeye devam ederken iflas edenler kervanına yeni bir şirket daha eklendi. 100 ülkeye ihracat yapan bu firma iflas bayrağını çekti. Bu haber sektörde şok etkisi yaratırken duyanlar resmen inanamadı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz Türkiye’de de farklı farklı sektörlerde yansımasını gösteriyor. Öyle ki birbirinden ünlü firmalar tek tek iflas haberlerini açıklıyor. Bu kapsamda iflas edenler kervanına katılan yeni bir şirket daha gündeme geldi. Bu haber sektörü şaşkına çevirirken şirketin 50 çalışanı işsizler grubuna katıldı.

yeni-proje-45.jpg

13 YILLIK ŞİRKET İFLAS BAYRAĞINI ÇEKTİ

Konya'da 2011 yılında kurulan ve 100 ülkeye ihracat yapan Alfa Şekerleme firması iflas etti. Firmada çalışan 50 kişi işsizler kervanına katıldı. Söz konusu firmanın iflası Konya Asliye 2. Ticaret Mahkemesi tarafından alacaklılara duyuruldu.

yeni-proje-46.jpg

Söz konusu bu duyuru sonrasında Garanti Bankası'nın 65 bin liralık alacağı kabul edildi. 129 bin liralık alacağı ise reddedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN