Sevgilisinin kilolu olmasıyla dalga geçti, hapis cezası aldı! 'İntiharın eşiğine geldim...'

Sevgilisinin kilolu olmasıyla dalga geçti, hapis cezası aldı! 'İntiharın eşiğine geldim...'

9 aydır beraber olan çiftin arasında kilo tartışması başladı. Sevgilisinin saçıyla ve kilosuyla dalga geçince hapis cezasına mahkum edildi. İşte detaylar...

İngiltere'de yaşayan Gareth Jones, 9 aylık ilişkileri boyunca kız arkadaşı Sarah Rigby tarafından zorbalığa uğradığını ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek mahkemeye başvurdu.

"BANA ZORLA DİŞ MACUNU YUTTURDU"

Gareth Jones, "Sağlık sektöründe çalışıyorum, maddi durumum hakkında sürekli aşağılayıcı ifadeler kullanıyordu. Daha sonra kilom ve saçlarımın kelleşmesi ile ilgili zorbalayıcı kelimeler kullanmaya başladı. Gündüz dışarı çıktığımızda beni şapka takmaya zorluyordu. İntiharın eşiğine gelmiştim. Maaşımı ve banka hesabımı kontrol etmeye başladı. Nefesimin koktuğunu söyleyerek bana zorla diş macunu yutturdu ve en sonunda bir gece beni iç çamaşırlarımla sokağa attı" diye konuştu.

erkek-arkadasinin-saciyla-ve-kilosuyla-dalga-gecen-kadina-hapis-cezasi.jpg

"ERKEK OLSAYDI MAHKEMENİN KARARI FARKLI OLURDU"

T24'te yer alan habere göre, Sarah Rigby, Gareth Jones'un şikayetin ardından yargılandı ve iki yıl süreyle ertelenen 20 aylık hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından konuşan Gareth Jones, hayal kırıklığına uğradığını ve erkek olsaydı sonucun farklı olacağına inandığını söyledi.

Hâlâ özgüveninin düşük olduğunu ve psikolojisinin düzelmediğini söyleyen Gareth Jones, cezanın ertelenmesinden dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN