Özge Özacar, Venedik Film Festivali'nde

Özge Özacar, Venedik Film Festivali'nde

Kızılcık Şerbeti dizisiyle gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Özge Özacar, dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yerini aldı. Şıklığı ve zarafetiyle dikkat çeken Özacar, Türk sinemasını uluslararası platformda temsil etti.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Özge Özacar, dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan 81. Venedik Film Festivali'ne katıldı.

Şıklığı ve zarafetiyle tanınan Özge Özacar, kırmızı halıda Tayfun Kaba imzalı özel tasarımıyla tüm gözleri üzerine çekti. Genç oyuncu, festival kapsamında düzenlenen etkinliklerde dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelerek Türk sinemasını temsil etme fırsatı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN