Norveç'te yolcu treni kazası: 1 ölü, yaralılar var

Norveç'te yolcu treni kazası: 1 ölü, yaralılar var

Norveç'te yolcu treninin raydan çıkması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Norveç'te bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu korkunç bir kaza gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, kazada bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi ise çeşitli yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından acil durum ekipleri hızla bölgeye intikal ederken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Ülke basınında yer alan haberlere göre, arama kurtarma yetkilileri, Trondheim kentinden Bodoe bölgesine gitmek üzere seferine başlayan trenin raydan çıktığını belirtti.

TREN SEFERİNDE YOLCU SAYISI BELİRSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Polis, kayaların kayması nedeniyle trenin raydan çıkmış olabileceğini, kazada ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin yaralandığını aktardı.

Yetkililer, trende 50 ila 70 yolcunun bulunduğunu ifade etti. Tren operatörü SJ'den yapılan açıklamada, sefer için 90 bilet satıldığı fakat kaç kişinin trende olduğunun bilinmediği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN