Akşam vakti uzayıp giden kuyruğun nedenini öğrenenler şaştı kaldı! Üstelik bedava da değil, tanesi 450 TL

Bir pastanenin önünde metrelerce uzayan kuyruk, görenleri hayrete düşürdü. Sıranın sonu görünmezken, sosyal medya kullanıcıları bu duruma şaşkınlıkla yaklaştı. İşte detaylar...

Son dönemin en popüler tatlarından biri olan Dubai çikolatası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir pastanenin önünde adeta ucuz ekmek kuyruğunu andıran görüntüler oluşturdu.

Dar gelirli ailelerin ucuz fiyata yemek yiyebilmek için sıraya girdiği kent lokantaları akıllara gelirken, bu defa vatandaşlar künefe, fıstık kreması ve çikolata kaplamasından oluşan bu tatlıyı denemek için saatlerce beklemeyi göze aldı. Hatta bu tatlı için 50 dolara varan fiyatlar ödemeye razı olanlar bile var.

SOSYAL MEDYA AKIMI: DUBAİ ÇİKOLATASI

Sozcu'de yer alan habere göre, son aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan Dubai çikolatası, sosyal medyada Tiktok akımı haline geldi. Antep fıstığı kreması ve kadayıfla yapılan bu tatlının tarifi binlerce kişi tarafından denenirken, kullanıcılar deneyimlerini sosyal medyada paylaştı.

Bu paylaşımlar milyonlarca insanın bu tatlının lezzetini merak etmesine yol açtı. Kadıköy'de Dubai çikolatası üreten bir pastane de bu akıma kapılanların uğrak noktası haline geldi.

istanbulda-en-iyi-en-ucuz-dubai-cikolatasi-nerede-2.jpg

ÇİKOLATA İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU

Kadıköy'de bir pastanenin önünde Dubai çikolatası almak için metrelerce uzayan kuyruk, görenleri şaşkına çevirdi. Vatandaşlar, sıranın sonunun görünmediği bu kuyruğa girerek saatlerce bekledi. O anları kaydeden bir sosyal medya kullanıcısının, "Bedava mı dağıtılıyor, benim mi haberim yok?" diyerek şaşkınlığını dile getirmesi, olayın ne kadar dikkat çektiğini gösterdi.

"SOSYAL MEDYADA GÖRDÜK MERAK ETTİK"

Arkadaşları ile Dubai çikolatası kuyruğunda bekleyen Hakan Göktuğ, "Sosyal medyada gördük, merak ettik. Güzel görünüyordu. Şimdi bakalım sıra bekliyoruz. İnsanlar genelde sosyal medyada gördükleri şeyleri merak ediyorlar" dedi.

İşletme sahibi Levent Yüksel, "Dubai'de bir influencer tarafından yayınlandı. Bende bunu gördüm, Dubai'ye kızımı gönderdim. İki tane çikolata aldırdık. Aynısını gidip analiz yaptırdık. İçinde tahin varmış, fıstık varmış, beyaz çikolata varmış ve üstünde kabuk çikolata var. Bunun analizini yaptık. Çalıştık, bir aylık bir süreçten geçirdik ve aynısını yaptık. İnsanlar artık araba almıyor, ev almıyor, çikolata alıp mutlu olmak istiyorlar. Keyfini yaşıyorlar" dedi.

istanbulda-en-iyi-en-ucuz-dubai-cikolatasi-nerede-4.jpg

istanbulda-en-iyi-en-ucuz-dubai-cikolatasi-nerede-3.jpg

istanbulda-en-iyi-en-ucuz-dubai-cikolatasi-nerede-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN