İnstagram, YouTube, X çöktü mü? Sosyal medya ne zaman açılacak? Kapanma nedeni belli oldu

İnstagram, YouTube, X çöktü mü? Sosyal medya ne zaman açılacak? Kapanma nedeni belli oldu

Instagram, YouTube, X çöktü mü? Sosyal medya platformları ne zaman açılacak? Kapanma nedeni belli oldu...

Ankara'da TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısının ardından alınan önlemler kapsamında yayın yasağı getirilirken, sosyal medya platformlarına erişimde de ciddi sorunlar yaşanmaya başladı. Özellikle X (eski adıyla Twitter) kullanıcıları, platforma erişimde zorluk yaşadıklarını bildiriyor.

X’E ERİŞİM SORUNU: NEDEN GİRİLEMİYOR?

X CEO'su Linda Yaccarino açıkladı: Hamas bağlantılı yüzlerce hesap kaldırıldı - Teknoloji Haberleri

Sosyal medya kullanıcıları, X’e giriş yapmaya çalışırken sorunlarla karşılaştıklarını ifade etti. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, kullanıcı raporlarına göre Türkiye genelinde X’e erişim sorunu yaşanıyor. Downdetector verilerine göre, birçok kullanıcı platforma erişim sağlayamıyor ya da içerik akışında yavaşlamalar yaşıyor.

BANT DARALMASI İDDİALARI

Ankara’daki terör saldırısına dair görüntülerin hızla yayılmasının ardından, X üzerindeki erişim sorunlarının bant daraltma uygulamalarından kaynaklandığı belirtiliyor. Bu uygulama, kullanıcıların platformda veri akışını yavaşlatırken, bazı içeriklerin erişimine de sınırlamalar getiriyor.

INSTAGRAM VE FACEBOOK DA ERİŞİM SORUNLARIYLA KARŞI KARŞIYA

Instagram video boyutu nedir? Instagram gönderi, hikaye ve reels video boyutu nasıl ayarlanır? - Teknolojik Gelişmeler

Sadece X değil, Meta'nın platformları olan Instagram ve Facebook da erişim problemleri yaşıyor. Kullanıcılar, bu platformlarda da akışın yavaşladığını ve bazı içeriklere erişimin zorlaştığını dile getiriyor.

Saldırının ardından sosyal medya üzerindeki erişim kısıtlamalarının ne kadar süreceği ve sorunların ne zaman çözüleceği ise henüz belirsiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN