Oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti

Oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti

Oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti. Temel'in vefatını Film-San Vakfı, "Oyuncu Tekin Temel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadeleriyle duyurdu.

"Acı Hayat", "Aşk ve Günah", "Ezel", "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi projelerde yer alan 56 yaşındaki oyuncu Tekin Temel, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Tekin Temel'in vefatını Film-San Vakfı duyurdu. Yayımlanan duyuruda "Oyuncu Tekin Temel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." mesajı yer aldı.

TEKİN TEMEL KİMDİR?

Oyuncu Tekin Temel, 24 Haziran 1968 tarihinde Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğdu. Şu anda 54 yaşında olan Temel, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümünde tamamladı. Ünlü oyuncu 1995 yılından itibaren televizyon dizilerinde yer almaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN