İsrail: Hizbullah'ın üç yöneticisini öldürdük

İsrail: Hizbullah'ın üç yöneticisini öldürdük

Orta Doğu’da terör saçan İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine düzenledikleri saldırılarda Hizbullah'ın üç yöneticisini öldürdüklerini duyurdu.

Filistin’de on binlerce masum sivili katleden İsrail ordusu, Hizbullah'ın Beyrut'taki istihbarat karargahını bombaladıklarını ve Lübnan’ın güneyine düzenlediklerini hava saldırısında da üç Hizbullah yöneticisini öldürüldüklerini belirtti.

Ordunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde savaş uçaklarının, Beyrut'ta Hizbullah'ın istihbarat karargahının yanı sıra yer altı silah üretim atölyesini bombaladığı iddia edildi.

HİZBULLAH DOĞRULAMADI

Açıklamada ayrıca savaş uçaklarının Lübnan'ın güneyindeki Tibnin bölgesine düzenlediği saldırıda da Hizbullah'ın güney cephesinde "önemli bir lider" olduğu öne sürülen Hac Abbas Selame ile Rida Abbas Avade ve Ahmed Ali Hüseyin'in öldürüldüğü savunuldu.

Hizbullah'tan ise İsrail'in söz konusu iddialarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Lübnan resmi ajansı NNA, İsrail ordusunun, bugün Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN