Mourinho yine aynı kişiyi suçladı! Her kötü sonuçta aynı açıklama

Mourinho yine aynı kişiyi suçladı! Her kötü sonuçta aynı açıklama

Daha önceki puan kayıplarında hakemleri suçlayan Jose Mourinho, Samsunspor deplasmanı sonrasında da yine hakemleri suçlayan açıklamalara imza attı.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Samsunspor'un konuğu oldu. Karadeniz deplasmanından 1 puanla ayrılan sarı-lacivertli ekipte Mourinho, maçın ardından çarpıcı açıklamalara imza attı.

Daha önceki puan kayıplarında da hakemleri suçlayan deneyimli teknik adam, yine hakemleri suçladı. Mourinho, açıklamasında şunları söyledi:

"Maçlardan önce rakibimizi analiz ediyoruz. Bu maça da yaptık. Bu maçtan önce uzun süremiz vardı ve çalışmaları sürdürdük. Antrenmanda rakibin kalitesi üzerine çalıştık. Aslında zor hafta oldu. Cuma günü tam kadro çalıştık. Milli takımda olanlar vardı. Zorlu maçlar oynadılar. Saha içinde hatalar oldu. Bunu kendi içimizde konuşup üzerine çalışmak gerek. Maximin dediği gibi ilk gol çalıştığımız yerden geldi. İkinci golde bazı takımlar için basit, bazıları için faul denilebilir. Arkadan itme var ama bazı takımlar için faul oluyor bizde olmadı.

Beraberlik bizim için kötü sonuç oldu" diyen Mourinho, "Maç hakkında konuşacak olursam 2-1'den sonra pozisyonlara girdik. Sebastian'ın topu içerde sandım. Hatta Nesyri'nin pozisyonunda kutlama yapacaktım. Jayden sakatlandı. İstemediğimiz bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Djiku farklı pozisyona geçmek zorunda kaldı. Samet'i oyuna soktuk. Oyuncu değişiklik hakkımız olmayınca Mert'i oyuna alamadım. Beraberlik bizim için kötü sonuç oldu." dedi.

Şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl ve hangi şartlardan kaybetiğimizin önemi yok. Siz Türkiye’de abartmaya alışıksınız, ligin statüsünden memnunsunuz herhalde. Kendimize odaklanmanız lazım. Şampiyonluktaki rakibimize puan verdik. Üzgünüz. Bizim stadyumda böyle bir gol atıldığında hakem verecek mi göreceğiz. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN