Motosikletinizde bu varsa hemen sökün! Trafikten anında men ediliyor

Motosikletinizde bu varsa hemen sökün! Trafikten anında men ediliyor

Motosiklet sahiplerini yakından ilgilendiren yeni bir bilgi ile geldik. Eğer motorunuzda bu varsa trafikten men edilebilirsiniz. İşte detaylar…

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Pendik’te abartı egzoz kullanarak gürültü yapan bir motosiklet sürücüsüne müdahale etti. Yapılan denetimlerde, motosiklette mevzuata aykırı abartı egzoz bulunduğu tespit edildi. Karayolları Trafik Kanunu’na göre çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran bu tür egzozlar yasaklanmış durumda.

yeni-proje-3-001.jpg

Sürücü S.L’ye tam 7 bin 129 lira idari para cezası kesildi ve motosiklet trafikten men edildi. Emniyet yetkilileri, abartı egzoz kullanan sürücülere karşı sıkı denetimlerin devam edeceğini belirtti.

yeni-proje-4.jpg

ABARTI EGZOZ KULLANANLAR DİKKAT!

Mevzuata uygun olmayan teknik değişiklikler, çevreye rahatsızlık veren sesler çıkardığında hem ciddi para cezalarına hem de araçların trafikten men edilmesine neden oluyor. Eğer motosikletinizde abartı egzoz varsa, trafiğe çıkmadan önce bu değişikliği kaldırmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN