İngiltere'de korkunç olay! Pizza getiren kuryenin parmağını kopardı

İngiltere'de korkunç olay! Pizza getiren kuryenin parmağını kopardı

İngiltere'nin Hampshire bölgesinde yaşanan trajik bir olayda, 35 yaşındaki Jennifer Rocha, pizzasını teslim eden kurye Stephen Jenkinson'ın sağ başparmağını ısırıp kopardı.

İngiltere'de 35 yaşındaki Jennifer Rocha, pizzasını teslim eden kurye Stephen Jenkinson'ın sağ başparmağını ısırdı.

Jenkinson, doğru adrese gittiğinde yaşanan tartışma sırasında Rocha tarafından saldırıya uğradı ve sağ başparmağı ciddi şekilde zarar gördü. Ameliyatla dikilen parmağına rağmen Jenkinson, kalıcı sakatlık yaşadı ve 11 saatlik bir operasyon geçirmek zorunda kaldı.

Winchester Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada, Rocha'nın kasıtlı ağır bedensel zarar verme suçundan yargılanması kararlaştırıldı. Ancak mahkeme, saldırının kasıtsız olduğu yönünde bir karar verdi. Savcı Rebecca Austin, Jenkinson'un yaşadığı fiziksel ve psikolojik etkilerin büyük olduğunu vurgularken, mağdurun temel becerilerini yeniden öğrenmek zorunda kaldığını ve artık çalışamadığını belirtti.

'BÜYÜK MİKTARDA BORCUM VAR'

Jenkinson, yaşadığı maddi ve duygusal zorlukları dile getirerek, "Mali açıdan mahvoldum. İşsizim. Çok büyük miktarda borcum var ve tünelin sonunda ışığı göremiyorum. Yeni doğan kızımın annesiyle de ilişkim bozuldu" ifadelerini kullandı.

İLERLEYEN TARİHLERDE KARAR VERİLECEK

Mahkeme yargıcı Timothy Mousley KC, Rocha'ya verilecek cezanın ciddi bir suç olduğunu belirterek, kararın ilerleyen tarihlerde netleşeceğini açıkladı. Olay, hem mağdurun yaşamını derinden etkiledi hem de toplumda büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN