Harry Potter'ın yazarı Rowling, 150 milyon dolarlık yatıyla Fethiye'de

Harry Potter'ın yazarı Rowling, 150 milyon dolarlık yatıyla Fethiye'de

Dünyaca ünlü Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling, 150 milyon dolarlık özel yatı Samsara ile Ege kıyılarında mavi tur yapıyor. 88,5 metre uzunluğundaki bu devasa yat, önceki gün Fethiye'ye demir atarak büyük ilgi gördü.

Ünlü tasarımcı Espen Oeino tarafından tasarlanan Samsara, 2015 yılında suya indirilmiş. İç tasarımı ise Sinot Exclusive Yacht Design ve David Kleinberg Design Associates tarafından yapılmış. Yatın 5 metrelik dairesel yüzme havuzu, son teknoloji sinema salonu ve özel plaj kulübü gibi birçok lüks özelliği bulunuyor. 12 misafir ağırlayabilen yatta, 26 kişilik bir mürettebat görev yapıyor.

J.K. Rowling'e ait Samsara mega yat, ünlü tasarımcı Espen Oeino tarafından tasarlanmış ve 2015 yılında ilk olarak Infinity adıyla suya indirilirken, iç tasarımı ise Sinot Exclusive Yacht Design ve David Kleinberg Design Associates tarafından yapılıp yatın 88,5 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olduğu öğrenildi.

1728713116495-fe.jpg

Yatın iç özellikleri arasında 5 metrelik dairesel yüzme havuzu, son teknoloji ile donatılmış bir sinema salonu ve plaj kulübü yer alırken, 12 misafir kapasitesine sahip olan yatta 26 kişilik mürettebat bulunduğu da öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN