Cani kadın: Anne ve babasını katletti cesetleriyle aylarca yaşadı! Öldürme nedeni ise herkesi şoke etti

Cani kadın: Anne ve babasını katletti cesetleriyle aylarca yaşadı! Öldürme nedeni ise herkesi şoke etti

Kan donduran haber herkesi hayrete düşürdü. Cani kadın önce anne ve babasını katletti sonra cesetleriyle aylarca yaşadı. Soğukkanlılıkla bu cinayeti işleyen kadının öldürme nedeni ise herkesi şoke etti…

ESMAGÜL KOÇAK

Anne ve babasını soğukkanlılıkla öldüren kadın, mahkemede tüm detayları itiraf etti. Ebeveynlerinin ölümünden sonra emekli maaşlarını almaya devam eden cani kadının soğukkanlı planı gün yüzüne çıktı.

2019’DAN BERİ CİNAYETLERİ PLANLIYORDU

İngiltere’de yaşanan korkunç olayda, anne ve babasını öldüren Virginia McCullough'un planı mahkemede ortaya çıktı. McCullough, polis sorgusunda anne ve babasını nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattı. Mahkemeye sunulan bilgilere göre, McCullough 2019'dan beri bu cinayetleri planlıyordu ve cinayetlerin ardından anne ve babasının emeklilik maaşlarını almaya devam etti.

ingilterede-anne-ve-babasini-olduren-kadin.jpg

CİNAYETLERDEN SONRA DEVLETTEN PARA ALDI

Savcılığın sunduğu belgelere göre McCullough, ebeveynlerinin ölümünden sonra devletten ve öğretmen emeklilik fonundan toplam 5.980.017 TL (136.000 sterlin) aldı. Ayrıca, 21.193 sterlini (yaklaşık 932.492 TL) online kumar oyunlarında harcadı. Lüks ya da abartılı bir harcama yapmadığı belirtilen McCullough’un, tüm parayı israf ettiği belirtildi.

ingilterede-anne-ve-babasini-olduren-kadin-1.jpg

“SOĞUKKANLI BİR MANİPÜLATÖR”

Polis yetkilisi Rob Kirby, McCullough’un "soğukkanlı bir manipülatör" olduğunu ve cinayetlerin tamamen planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini açıkladı. Mahkemeye sunulan kardeş ifadelerinde ise, aile üyeleri yaşananlardan dolayı büyük bir yıkım yaşadıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN