Trabzonspor yeni golcüsünü Fransa'da buldu! Fırtına'ya 18 milyon euroluk gol makinesi

Trabzonspor yeni golcüsünü Fransa'da buldu! Fırtına'ya 18 milyon euroluk gol makinesi

Kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başlayan Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, 18 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçme kararı aldı.

Sezon başından bu yana istenen sonuçları alamayan Trabzonspor, devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı aldı. Özellikle hücum hattında büyük sorunlar Karadeniz ekibi, hücum hattını gözünü 18 milyon euroluk golcüye dikti.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Hücum hattında yaratıcılık açısından büyük sorun yaşayan bordo-mavili ekip, Fransa seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Fırtına, yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için hamle yaptığı golcü oyuncu Gift Orban'ı bir kez daha gündemine aldı. Bu sezon Fransız ekibinde sadece 3 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu 186 dakika forma şansı buldu.

Fransız ekibinin golcü oyuncuyu kadroda düşünmediği ve bu nedenle ayrılığa sıcak bakacağı öne sürüldü. 2028 yılına dek Lyon ile sözleşmesi bulunan yıldız golcü, futbol kariyerinde görev aldığı 95 müsabakada 56 gol 9 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 22 yaşındaki hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 18,60 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Gift Orban Sürprizi - Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN