Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde

Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde

ABD merkezli popüler havayolu şirketi Spirit Airlines, ciddi bir finansal krizle boğuşarak iflasın eşiğine geldi. Şirket, düşük maliyetli uçuşlarıyla biliniyor.

Koronavirüs pandemisinin ağır darbesini alan havayolu sektöründe yeni bir iflas haberi geldi. Düşük maliyetli uçuşlarıyla bilinen Spirit Airlines, finansal zorluklar nedeniyle iflasın eşiğine geldi.

SON TARİH AÇIKLANDI

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre şirket, 21 Ekim’e kadar acil finansman sağlamak zorunda ve iflas koruma başvurusu yapmayı değerlendiriyor.

Bazı analistler perşembe günü Spirit'in tahvil sahipleriyle bir anlaşma yapmasını bekliyordu. Raymond James analisti Savanthi Syth, "Spirit'in iflasın dışında alacaklılarla yeniden müzakere edebilmesi gerektiğinden şüpheleniyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN