Steam'in en çok satan oyunları belli oldu! İşte haftanın enleri

Steam'in en çok satan oyunları belli oldu! İşte haftanın enleri

Dijital oyun platformu Steam'in en çok satan oyunları belli oldu! İşte haftanın en çok oynanan oyunları...

Steam’in popüler veritabanı platformu SteamDB, geçtiğimiz hafta en çok satan oyunları açıkladı. 8-15 Ekim 2024 tarihlerini kapsayan listede, büyük ilgi gören oyunlar yer alırken, zirvenin sahibi DRAGON BALL: Sparking! ZERO oldu. Spike Chunsoft tarafından geliştirilen bu yapım, oyuncuların favorisi haline geldi.

Her hafta yeni oyunlarla dolup taşan Steam, binlerce oyunun vitrine çıktığı ve satış rekorları kırdığı bir platform olmaya devam ediyor. SteamDB'nin yayımladığı en çok satanlar listesi, oyun dünyasındaki en popüler yapımları gözler önüne seriyor. İşte, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları:

8-15 EKİM 2024 STEAM EN ÇOK SATAN OYUNLAR LİSTESİ

SıraOyunGeliştiriciÇıkış Tarihi
1DRAGON BALL: Sparking! ZEROSpike Chunsoft10 Ekim 2024
2Metaphor: ReFantazioATLUS11 Ekim 2024
3EA SPORTS FC 25EA Canada & EA Romania27 Eylül 2024
4SILENT HILL 2Bloober Team8 Ekim 2024
5Diablo IVBlizzard Entertainment17 Ekim 2023
6Stardew ValleyConcernedApe26 Şubat 2016
7Liar's BarCurve Animation2 Ekim 2024
8Detroit: Become HumanQuantic Dream18 Haziran 2020
9TCG Card Shop SimulatorOPNeon Games15 Eylül 2024
10Warhammer 40,000: Space Marine 2Saber Interactive9 Eylül 2024

DRAGON BALL: SPARKING! ZERO ZİRVEDE

Dragon Ball: Sparking! Zero Releases Opening Cinematic

Listede dikkat çeken ilk yapım, DRAGON BALL: Sparking! ZERO. Oyunun çıkış tarihi 10 Ekim 2024 olmasına rağmen, sadece birkaç gün içinde zirveye yerleşmeyi başardı. Efsanevi Dragon Ball serisinin en yeni oyunu, dövüş oyunları sevenlerin büyük beğenisini kazandı.

METAPHOR: REFANTAZIO JRPG SEVERLERİN GÖZDESİ OLDU

Listenin ikinci sırasında ATLUS tarafından geliştirilen Metaphor: ReFantazio yer alıyor. JRPG türündeki bu oyun, derin hikaye anlatımı ve zengin dünyası ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

KLASİKLER VE YENİ YAPIMLAR LİSTEDE

Silent Hill 2 Remake is masterstroke of survival horror, love letter to fans – The Rocky Mountain Collegian

Geçmiş yılların popüler oyunları da listede yerini aldı. EA SPORTS FC 25, futbol tutkunlarını ekran başına kilitlerken, SILENT HILL 2 hayatta kalma korku türündeki başarısını yeniden kanıtladı. Diablo IV ve Stardew Valley gibi eski ama halen güçlü yapımlar da en çok satanlar arasında kendine yer buldu.

WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE 2 AKSİYON SEVERLERİ ETKİLEDİ

Aksiyon TPS türünde öne çıkan Warhammer 40,000: Space Marine 2, savaş atmosferini başarılı bir şekilde yansıtarak oyuncuları heyecan dolu maceralara sürüklüyor. Ayrıca, kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan Liar's Bar ve kart oyunu simülasyonu TCG Card Shop Simulator da listede yer alarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN