Savunma sanayi vergisinde geri adım

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Abdullah Güler kamuoyunda tartışmalara neden olan savunma sanayi vergisinin geri çekildiğini duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Abdullah Güler, Cuma günü 12 maddeden oluşan 'Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sundu. Bu kapsamda kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine savunma sanayi vergi paketinin geri çekildiği duyuruldu.

"ERTELENDİ DİYELİM"

AK Parti Grup Başkanı Güler gazetecilerin soruları üzerine paket için "ertelendi" diyelim ifadelerini kullandı.

Güler, şöyle konuştu:

“Ertelendi diyebiliriz. Detaylı inceleme yapacağız. Bütçeyi göreceğiz. İhtiyaç duyulacak diğer kalemleri de daha detaylı inceleyerek bu konuda değiştirilecek, geri çekilecek hususlar varsa onları bütçeden sonraki dönemde tekrar değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanımız da yeniden detaylı, titiz bir inceleme yapılması hususunu bize talimatlandırdı. Bütçeyi tamamladıktan sonraki döneme kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN