Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, yengeç, başak, kova, yay ve oğlaklar... İşte 16 Ekim 2024 günlük burç yorumu

Kalbinizin sesini dinleyin! Koç, boğa, yengeç, başak, kova, yay ve oğlaklar... İşte 16 Ekim 2024 günlük burç yorumu

İnanç bazen gördüklerinizi ya da duyduklarınızı reddetmek ve hissettiklerinize inanmaktır. Başkaları size inancınızın ve güveninizin yersiz olduğunu söylese bile, şu anda birine inanıyorsunuz. Aksini hissetmenize neden olabilecek bir şey olmuş olsa bile, belli bir kişiye güveniyorsunuz çünkü bunu kalbinizde hissediyorsunuz.

16 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakında önünüze çıkacak bir fırsat, düşündüğünüzden daha cazip olabilir. Bu fırsatı, bir arkadaşınızın ya da sevdiğiniz birinin elde ettiği ve işe yaramayan bir fırsatla karşılaştırarak reddetmeyi düşünebilirsiniz. Ancak, siz o kişi değilsiniz ve bu fırsat sizin için uygun olabilir. Güvenli alanda kalmaya karar vermeden önce konuyu biraz araştırın. Diğer tarafın neden başarısız olduğunu ve sizin durumunuzda neyin farklı olabileceğini öğrenin. Sizin durumunuz farklı ve bunu başarabilmelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün birinin size sorduğu bir soruya verecek cevabınız olmadığını kabul etmek bir zayıflık işareti olmayacaktır. Aksine bu özgüveninizin gücünü gösterecektir. Siz de dahil olmak üzere herkes her şeyi bilemez ve ne bildiğinizi ve neyi öğrenmeniz gerektiğini bilmek büyük bir güçtür. Belirli bir durum hakkında daha fazla şey öğrenmeniz gerektiği gerçeğini kabul ederek bilgiye giden kapıyı açmış olursunuz. Bu her zaman iyi bir şeydir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gece geç saatlerde evde yalnız olsaydınız ve evde bir çatırtı duysaydınız, korkabilirdiniz. Belki evde hayalet olduğunu bile düşünebilirdiniz! Gündüz olsaydı, muhtemelen bu tür düşünceler aklınıza gelmezdi. Hayal gücünüz algılarınız üzerinde büyük bir rol oynar ve bu sizi şu anda etkileyen bir şey olabilir. Hayatınızdaki yeni bir durumla ilgili kendinizi endişeli hissediyorsanız, bunun nedeni hayal gücünüzün size oyun oynuyor olması olabilir. Pozitif bir algı yaratmak için zihninizi kullanın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda kendinizi çok yalnız ve yanlış anlaşılmış hissediyor olabilirsiniz ve belki de gerçekten öyle. Yakın zamanda yaşadığınız bir olay ve uzun süredir devam eden bir çatışma sizi yalnız, hatta belki de zulme uğramış ve kesinlikle yanlış anlaşılmanıza neden oldu. İnsanların hakkınızda yanlış algılara sahip olmasından hoşlanmıyorsunuz, ancak size yapılan yanlışı ortaya çıkarmanın veya söylenen yalanları çürütmenin bir yolu yok. Bu taşınması ağır bir yük olabilir. Bu durumu oluruna bırakmalı, size güven ve itibar getirecek şekilde hallolacağına inanmalısınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir girişiminizin son derece iyi sonuçlanacağı konusunda çok umutlusunuz. Neşeli tavrınız bir motivasyon kaynağı. Bu harika bir şey. Ancak, bunun ne zaman sonuçlanacağına dair bir zaman dilimi veya nasıl sonuçlanacağına dair kısıtlamalar koyamazsınız. Girişiminiz tam olarak hayal ettiğiniz şekilde sonuçlanmazsa ruh halinizin düşmesine veya beklentilerinizin kırılmasına izin vermeyin. Mutlu ve umutlu bakış açınızı korumak için elinizden geleni yapın ve hayalinizi gerçekleştirin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İnanç bazen gördüklerinizi ya da duyduklarınızı reddetmek ve hissettiklerinize inanmaktır. Başkaları size inancınızın ve güveninizin yersiz olduğunu söylese bile, şu anda birine inanıyorsunuz. Aksini hissetmenize neden olabilecek bir şey olmuş olsa bile, belli bir kişiye güveniyorsunuz çünkü bunu kalbinizde hissediyorsunuz. Eğer bu kişiye inanmaya devam etmekle hata ediyorsanız, bunu fark edecek ve doğru şeyi yapabileceksiniz. Ancak ona inanmamayı seçerseniz ve daha sonra yanıldığınızı anlarsanız, bu size derin bir pişmanlık getirecektir. Kalbinizin sesini dinleyin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Zor biriyle iletişim kurmak size zor anlar yaşatabilir. Bunu zaten biliyorsunuz ve bu nedenle zor zamanlar geçireceğinizi tahmin ediyor olabilirsiniz. Bunu daha önce de yaşadınız ve elinizden gelse çekip gideceksiniz ama yapamazsınız. Bu nedenle, tek seçeneğiniz bunu bir miktar mizah duygusuyla ele almak ve ne olursa olsun yolunuzu bulmayı seçmektir. Eğer tutumunuz bu olursa, sadece başarılı olmakla kalmazsınız, aynı zamanda deneyiminiz de daha kolay hale gelecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Önemli bir karar verebilmek için yeterli bilgiye sahip değilseniz, o zaman olağanüstü sezgilerinizden yararlanmanız gerekir. Sezgilerinize her zaman güvenmiyorsunuz - özellikle de son zamanlarda - ama gerçekten de şu anda hissettiklerinize kulak vererek geliştirebileceğiniz büyük bir bilgi ve fikir kaynağınız var. Yakında bir şeye cevap vermeniz ve bunu kendinize güvenerek yapmanız gerekecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İş veya evle ilgili bir planda beklenmedik bir gelişme bugün programınızı altüst edebilir. Bir planınız olması sizin için büyük önem taşıyor ve bu plan havada kaldığında bazen kendinizi biraz kaybolmuş hissediyorsunuz. Ancak, telaşa kapılmayı bırakıp programınızı gerektiği gibi yeniden yapılandırarak hızla harekete geçebilecek kadar organize birisiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birinin size haksızlık ettiğine, kötü davrandığına ya da sizi bir şekilde haksız yere incittiğine inanıyor olabilirsiniz. Bu adaletsizlikle baş etmek zordur ve duygularınızın allak bullak olmasına yol açıyor olabilir. Yanlış giden veya yanlış yapılan şeyi düzeltme gücüne sahip değilsiniz, ancak olanlara rağmen içinizde huzur bulma yeteneğine sahipsiniz. Oluruna bırakarak meselenin kendiliğinden hallolucağına inanın. Bırakın gitsin ve yetenekleriniz ve becerileriniz için olumlu işlere yönelin. İyi yaşamak en iyi intikamdır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Umut dolu, masum ve güzel dilekler gönlünüzü dolduruyor olabilir. Bugün bu tür bir duygunun basitliğindeki büyük değeri göz ardı etmeyin. Gerçekleşmesini hayal bile edemediğiniz bir şeyi diliyorsunuz. Ulaşılamaz gibi görünüyor. Öyle olsa bile, mümkün olduğuna dair çocuksu bir inanç besleyebilirseniz ulaşılabilir olabilir. Deneyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir aile üyesinin karakter dışı davranışları, daha önce söz etmediği bir soruna işaret ediyor olabilir. Bunun nedenini bulmak size kalmış olabilir. Bunda sizin bir rolünüz var mı? Büyük olasılıkla. Bu sizin için büyük bir sorun teşkil ediyor gibi görünse de, aynı zamanda büyük bir fırsattır. Uzun zamandır gömülü kalmış bir mesele var ve bunu gün ışığına çıkarmak son derece özgürleştirici olabilir. Aynı zamanda bu kişiyle en iyi türden bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir. Bunu çözmek için duyarlılığınızı ve sezgilerinizi kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN