Bunları alıp kötü fotoğraf çekmek imkansız! İşte en iyi kameraya sahip telefonlar, o model İphone'u bile solladı

Bunları alıp kötü fotoğraf çekmek imkansız! İşte en iyi kameraya sahip telefonlar, o model İphone'u bile solladı

Telefon seçerken en önemli kriterlerden biri de iyi bir kameraya sahip olmaktır. Telefon seçimlerinizde kameraya önem veriyorsanız bu telefonlara mutlaka bir şans vermeniz gerekiyor. Bu telefonları alın kötü fotoğraf çekme imkanınız bulunmuyor. İşte en iyi kameraya sahip telefon modelleri…

Sektörde en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar bir bir sıralandı. Akıllı telefon satın almadan önce göz önünde bulundurulması gereken kriterlerden biri de kamera kalitesidir. Her kullanıcı için bu kriter göz önüne alınmasa da yüksek kalitede fotoğraf çekmek yerine batarya ve işlemciye önem veren kullanıcılarda bulunmaktadır. Sektörde en iyi kameraya sahip telefonlar tek tek sıralandı. İşte DxOMark verilerine göre en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar…

EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKEN AKILLI TELEFONLAR

2019 yılında ABD tarafından Kara listede yer alan Huawei DxOMark’ın kamera sıralamasında ilk sıraya yerleşen telefonlar arasında yer aldı. Çinli marka Huawei Pro 70 Ultrası resim, uzun ve video gibi kriterler ile birlikte ortalama 163 puan alarak Listenin en iyi kameraya sahip telefonu oldu.

HUAWEI Pura 70 Ultra - HUAWEI Türkiye

Bunun yanı sıra 158 puan alarak listenin 2. sırasında yer alan Google Pixel 9 Pro XL en güzel kameraya sahip telefonlar arasında yer alıyor.

Honor Magic 6 Pro Fiyatı Ortaya Çıktı! - Pckoloji

158 puan ile listenin 3. ismi Honor Magic 6 Pro oldu.

157 puanla iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro, Huawei Mate 60 Pro+ ve OPPO Find X7 Ultra modelleri listenin devamında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN