Öldürüldüğü iddia edilmişti: Tahran'da ortaya çıktı

Öldürüldüğü iddia edilmişti: Tahran'da ortaya çıktı

İsrail saldırılarında yaralandıktan sonra istihbarat sızıntısı nedeniyle Devrim Muhafızları Ordusu tarafından sorgulandığı ve sorgu sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edilen Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Tahran'da ortaya çıktı.

Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Kaani, 27 Eylül'de İran'ın başkenti Tahran'da Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'ın cenaze karşılama törenine katıldı.

Kaani'nin, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan ile hedef alındığı iddia edilmişti. Ancak Kaani daha sonra Tahran'daki Hizbullah ofisini ziyaret etmişti.

Kaani hakkındaki iddialar bununla sınırlı kalmadı. 4 Ekim'de İsrail'in Beyrut saldırısında öldürüldüğü veya yaralandığı iddia edilen Kaani için daha sonra İsrail'e istihbarat sızıntısı nedeniyle Devrim Muhafızları Ordusu tarafından sorgulandığı ve sorgu sırasında kalp krizi geçirdiği iddiaları Batı basını tarafından ortaya atılmıştı.

Kaani'nin hayatta olduğu, Tahran'da Nilfuruşan'ın cenaze karşılama törenine katılmasıyla ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN