Steam'in bu hafta en iyi oyunları açıklandı! Şaşırtan liste: 79'uncu sırada olan oyun 9'uncu sıraya yükseldi

Steam'in bu hafta en iyi oyunları açıklandı! Şaşırtan liste: 79'uncu sırada olan oyun 9'uncu sıraya yükseldi

Steam'in bu haftaki en iyi oyunlar listesi belli oldu! Listede ise şaşırtan bir oyun var! Geçtiğimiz aylarda 79'uncu sırada yer alan oyun birden 9'uncu sıraya yerleşti! İşte Steam'in en iyi oyunlar listesi...

23 Temmuz 2024 itibarıyla Steam'in en çok satan oyunlar listesi güncellendi. Bu hafta, No Man’s Sky büyük bir sıçrayış yaparak Steam’in en çok satan 9'uncu oyunu oldu. Geçtiğimiz hafta Steam’in en çok kazanan oyunlar listesinde ilk 100’de bile yer almayan oyun, 17 Temmuz’da yayımlanan Worlds Part 1 güncellemesi ve Steam'deki yüzde 60'lık fiyat indirimi sayesinde bu büyük geri dönüşü gerçekleştirdi.

ZİRVEDE COUNTER-STRIKE 2 VAR

Counter-Strike 2 review: Valve accomplished a monumental task - Polygon

Listeye geri dönen diğer bir önemli oyun ise Counter-Strike 2 oldu. Altı hafta aradan sonra tekrar zirveye yerleşen Counter-Strike 2, haftanın en çok satan oyunu olarak dikkat çekti. Geçtiğimiz haftanın birincisi PUBG: Battlegrounds ise birinci sıradan ikinci sıraya düştü.

Nexon’un The First Descendant oyunu üçüncü sıradaki yerini korurken, Valve’ın Dota 2’si dördüncü sırada yer aldı. Şirketin Steam Deck donanımı ise beşinci sırada bulunuyor. Elden Ring, altıncı sıradaki yerini korurken, yeni çıkan hayatta kalma MMO oyunu Once Human, 8'inci sıradan 7'nci sıraya yükseldi.

Dead By Daylight, Crystal Dynamics ile yaptığı iş birliği sayesinde Lara Croft'u ekleyerek 20 sıra birden yükselerek 8'inci sıraya yerleşti. Listenin sonunda ise Digital Extremes’in popüler oyunu Warframe bulunuyor.

STEAM HAFTANIN EN İYİ 10 OYUNU LİSTESİ

No Man's Sky' Review: Dead Space

  1. Counter-Strike 2, Valve
  2. PUBG: Battlegrounds, Krafton
  3. The First Descendant, Nexon
  4. Dota 2, Valve
  5. Steam Deck, Valve
  6. Elden Ring, Bandai Namco
  7. Once Human, Starry Studios
  8. Dead By Daylight, Behaviour Interactive
  9. No Man’s Sky, Hello Games
  10. Warframe, Digital Extremes

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN