Whatsapp'ta o paylaşımlara 'yeşil kalp' özelliği! Etkileşimler coşacak

Whatsapp'ta o paylaşımlara 'yeşil kalp' özelliği! Etkileşimler coşacak

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, etkileşimi artıracak iki yeni özelliğini duyurdu. İşte, Whatsapp'ın yeni özellikleri...

Meta, en çok önemsediğiniz kişilere ulaşmanızı kolaylaştırmak için Whatsapp durumu için beğenmeleri ve özel bahsetme olmak üzere iki yeni iyileştirme getirdiğini duyurdu.

Technopat'ta yer alan habere göre, ilk özellik, birisinin Whatsapp durumunuzu özel olarak beğendiğini bilmenizi sağlıyor. Diğeri de durumu yeniden paylaşmalarına izin vermek istediğiniz kişileri özel olarak bahsederek kişilerinizin durumunuzu kendi kişileriyle paylaşmasına izin vermenizi sağlıyor.

whatsapp-durum-begenme-nasil-yapilir.jpg

WHATSAPP DURUM GÜNCELLEMELERİNE 'BEĞEN' ÖZELLİĞİ GELDİ

Durum beğenmeleri: Birini düşündüğünüzü veya durumunun hoşunuza gittiğinizi kendisine bildirmek için sadece bir kez yeşil kalp simgesine dokunun. Durum beğenmeleri gizlidir ve sayıları görünmez, bu nedenle sadece durumunuzu beğendiğiniz kişi bunları görüntüleyenler listesinde yeşil kalp olarak görebilir.

Özel bahsetmeler: En yakınlarınızdan özel olarak bahsederek durumunuzu gördüklerinden emin olun ve hedef kitleleriyle kolayca paylaşmalarına izin verin. Bahsettiğiniz kişilere özel bildirim gönderilir ve bahsetme durumunuzda gösterilmez.

Bu özellikler kullanıma artık sunulmaya başlıyor ve yakında dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara açılmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN