X sosyal medya platformunda 'engelleme' özelliği değişiyor

X sosyal medya platformunda 'engelleme' özelliği değişiyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından X (eski adıyla Twitter), kullanıcı engelleme özelliğinde önemli bir değişiklik yapacağını duyurdu.

Yeni uygulamaya göre, engellediğiniz hesaplar artık herkese açık gönderilerinizi görebilecek, ancak etkileşimde bulunamayacak.

Mevcut durumda kullanıcılar, engelleme özelliği sayesinde istemedikleri kişilerin paylaşımlarını görmesini ve onlarla etkileşimde bulunmasını engelleyebiliyordu. Ancak, yapılacak güncellemeyle birlikte engellenen hesaplar, engelleyicinin paylaşımlarını görüntüleyebilecek, fakat beğenme, yorum yapma, paylaşma veya doğrudan mesaj gönderme gibi etkileşimlerde bulunamayacak.

Bu değişiklik, X kullanıcıları arasında tartışmalara yol açarken, platformun kullanıcı deneyimini nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

X, yeni özelliğin ne zaman devreye gireceğini henüz açıklamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN